Un an plin de zâmbete

Un an plin de binecuvântări… Un an în care am descoperit că unul dintre lucrurile care mă fac să zâmbesc este scrisul… Un an în care am fost provocată să văd frumusețea scrisului… Trei sute șaizeci și cinci de zile în care am rămas uimită de ploaie de reușite… Doisprezece luni care mi-au schimbat viața…

Wow, nu îmi vine să cred că blogul meu a împlinit un an! 😀 Nu îmi vine să cred că timpul a trecut așa de repede. Blogul este ca și un bebeluș. Un bebeluș care crește cu rapiditate sub ochii tăi și fără să îți dai seama îi cresc dinții, începe să gângurească, să spună „mama” și dintr-o dată are un an. Parcă timpul a trecut pe aripile vântului prin fața mea și totuși în acest timp scurt s-au întâmplat atâtea lucruri. Dintr-o dată are o sută treizeci de postări, o grămadă de comentarii și o căruță de like-uri. Nu îmi vine să cred că eu am reușit să scriu, cu ajutorul lui Dumnezeu, toate acele postări. Nu îmi vine să cred au existat atâția oameni care mi-au apreciat cu-adevărat munca. Nu îmi vine să cred că Dumnezeu m-a copleșit cu-atâtea reușite, la care nici nu aș fi visat. E-adevărat că Domnul ne dă mai mult decât putem cere sau gândi!

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați încurajat de atâtea ori, câteodată fără să știți! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dăruit acest an plin de zâmbete, vă știți voi! Mulțumesc, Doamne, pentru acest an plin de împliniri!

O dedicație pentru părinții mei, care m-au susținut în fiecare clipă:

Publicitate

10 gânduri despre ”Un an plin de zâmbete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s