Dragostea cea mare a lui Dumnezeu

„- Vreţi să vedeţi cât de mare e dragostea mea?, ne invită El. Urcaţi pe cărarea ce şerpuieşte pe sub zidurile Ierusalimului. Mergeţi pe urmele săpate în ţărâna însângerată până ajungeţi pe creasta dealului. Înainte de a ridica privirile, opriţi-vă şi Mă veţi auzi şoptind: Atât de mult vă iubesc.

Spatele Îi e o masă de muşchi sfârtecaţi de bici. Firişoare de sânge Îi curg pe faţă. Pleoapele şi buzele Îi sunt atât de tumefiate încât nu mai poate deschide nici ochii şi nici gura. Durerea Îi cuprinde corpul ca un foc scăpat de sub control. Se lasă să alunece puţin pentru a uşura chinul picioarelor, dar simte că nu mai poate respira. La limita sufocării, forţează muşchii străpunşi să împingă în piron şi se înalţă pe cruce cu câţiva centimetri. Şi tot aşa timp de mai multe ore. Sfâşiat de durere, se mişcă în sus şi-n Dragostea cea mare a lui Dumnezeujos, până Îl lasă puterile şi pe noi îndoielile.

Te iubeşte Dumnezeu? Priveşte crucea şi vei primi răspunsul.” (It’s Not About Me by Max Lucado)

Paştele bate la uşă. Învierea lui Isus Cristos bate şi ea la uşa inimii tale. Deschide-i şi urcă împreună cu El pe cărarea bătătorită de picioarele însângerate. Ridică-ţi privirile şi priveşte crucea: dovada dragostei cea mare a lui Dumnezeu. Lasă-ţi acolo povara şi lasă-L pe Isus să răspundă întrebării inimii tale. Lasă-L pe Cristosul cel viu să spargă pietrele dezamăgirii tale, să-ţi dea speranţa învierii Lui şi să te îmbrace cu haina bucuriei! Dumnezeu te iubeşte cu o dragoste infinită şi neschimbătoare! Sărbători fericite pline de spranţa învierii lui Isus Cristos! 🙂

Publicitate

5 gânduri despre ”Dragostea cea mare a lui Dumnezeu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s