Zâmbește: șapte motive pentru a zâmbi

În zilele noastre nu am văzut foarte mulți oameni care să zâmbească cu gura până la urechi. Nu am văzut foarte mulți oameni care știu să fie fericiți, să fie mulțumitori cu viața lor. Nu am văzut mulți oameni care știu să se bucure cu-adevărat de viață zâmbind. Nu am putea face și noi parte din acest  grup de oameni, atât de fericit?

Astăzi vom face un mic experiment care necesită mult curaj. Aș vrea ca fiecare dintre noi să-și înceapă anul 2013 cu șapte motive pentru a zâmbi. Un motiv pentru fiecare zi a săptămânii. Fiecare să se gândească la șapte motive pentru care este mulțumitor. Care sunt cele șapte motive pentru care în acest an ai vrea să le arăți oamenilor cât de mulțumitor ești pentru ceea ce Dumnezeu ți-a dat, zâmbind? Care sunt aceste motive pentru a zâmbi?

Ei bine, pentru mine cele șapte motive sunt:

1. Dumnezeu mă iubește;

2. Am o familie;

3. Am o casă în care să locuiesc;

4. Am ocazia de a merge la o școală bună (chiar dacă nu îmi place);

5. Dumnezeu îmi dă încă viață;

6. Am prieteni în jurul meu;

7. Îl am pe Dumnezeu ca Prietenul meu cel mai bun.

E mai greu decât pare să găsești doar șapte motive pentru a fi mulțumitor, pentru a zâmbi, nu-i așa?! E mult mai ușor să găsim un milion de motive pentru a fi răi, nemulțumitori, leneși, nu-i așa?!

Haideți în anul 2013 să încercăm să fim mulțumitori pentru fiecare lucru pe care Dumnezeu ni l-a dat și să le arătăm asta celor din jurul nostru zâmbind! Ești gata să lași nemulțumirea și răutatea în spate? Ești gata să fii mulțumitor, zâmbitor și plin de bunătate? Ești gata ca în anul 2013 să ai șapte motive pentru a zâmbi? Va fi greu, dar merită încercat! 🙂

Zâmbetul Anastasiei

Publicitate

2 gânduri despre ”Zâmbește: șapte motive pentru a zâmbi

  1. Lucy Visinescu zice:

    Ar trebui sa zambim ca putem vedea lumina soarelui, auzi trilurile pasarelelor si glasul mamei. Ar trebui sa zambim copilului ce ne zambeste si vanzatoarei obosite de la chioscul de ziare, chiar si cersetorului caruia ii aruncam in graba maruntis. Avem atatea motive sa zambim in fiecare zi, pacat ca adesea uitam.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s