Un Nou An plin de surprize

Este ultima zi din an. Stăm şi ne-amintim de clipele minunate pe care le-am trăit în acest an, dar şi de încercările prin care Dumnezeu ne-a lăsat să trecem. Stăm şi ne gândim la persoanele minunate pe care le-am întâlnit în acest an. Stăm şi ne gândim la lucrurile frumoase care ni s-au întâmplat în anul 2012. Stăm şi ne gândim la anul viitor. Ce ne rezervă anul 2013?

A fost un an minunat şi unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în anul 2012,a fost să-mi deschid acest blog. Şi astfel v-am cunoscut pe voi, dragi cititori. A fost un an cu-adevărat superb!

Ce vă doresc vouă în Noul An, dragii mei? Vă doresc doar fericire, bucurie, pace şi sănătate! Vă doresc un An Nou presărat doar cu binecuvântări şi lucruri bune! Însă dacă Dumnezeu îngăduie să lase peste voi în anul 2013 şi încercări, îmi doresc ca El să vă ajute să treceţi peste ele! Vă doresc o viaţă minunată în continuare! Şi vă mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-aţi acordat în anul 2012, urmărindu-mi şi citindu-mi blogul! Vă mulţumesc pentru tot! Un An Nou fericit, plin de împliniri şi binecuvântări!

Dar înainte de a încheia articolul, vreau să vă pun o singură întrebare:

Dacă în această noapte ai muri şi ai sta faţă-n faţă cu Dumnezeu, unde s-a duce sufletul tău?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s