Susan Boyle

Susan Boyle

este o cântăreață renumită din Scoția, acum… Dar cine era înainte? Cum a ajuns ea faimoasă?

Susan Boyle era o femeie obișnită care locuia într-o comună (a collection of villages cum spunea ea) din Scoția. La vârsta de 47 de ani trăia doar cu pisica ei pe care o avea de 10 ani și fără un loc de muncă, trăind de pe o zi pe alta. Oamenii și vecinii ei nu o simpatizau, iar copiii, uneori, aruncau cu ouă stricate în fereastra ei. Însă Susan avea un talent care urma să fie descoperit.

În aprilie 2009 să participe la renumitul concurs din Anglia: Britain’s Got Talent. Cu curaj a pășit pe scena sălii. Îmbrăcată modest, cu un aspect fizic de femeie casnică și vorbind ca o țărancă, juriul și publicul au luat-o în derâdere. Spunându-le că are 47 de ani și că dorește să devină cântăreață profesionistă, cei din juriu așteptau să înceapă să cânte pentru a se distra pe cinste de ea. Au fost nevoie însa doar de 10 secunde în care Susan a început să cânte I Dreamed A Dream (musicalul Les Miserables) pentru ca publicul să se ridice de pe scaune și juriul deopotrivă să fie copleșit de vocea ei uimitoare. Înregistrarea din spectacol a adunat un număr de 2,5 milioane de vizitatori pe youtube în numai 72 de ore (un număr de peste 100 milioane de accesări a informațiilor legate de Susan Boyle în numai 9 zile). La finalul acelui sezon nu a câștigat concursul, ci s-a clasat pe locul secund. Însă aventura abia începuse.

După acest concurs, Susan a devenit renumită în întreaga lume. În noiembrie 2009, a lansat primul ei album care avea sa ajungă ‘number one best selling album‘ din topurile din lumea întreagă. Deși a ajuns un star târziu în viață, talentul i-a fost  recunoscut prin acordarea triplului disc de platina la numai un an de la debut.

Susan Boyle m-a învățat o lecție de viață foarte importantă: ” Niciodată nu e prea târziu să-ți împlinești visul! ” Ea este o sursă de inspirație pentru mine. Susan mă inspiră să scriu în continuare. Fie ca ea să fie un exemplu bun pentru noi toți și să știm să îl urmăm cu perseverență fără a ne lăsa opriți de circumstanțe! 🙂

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s